Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ihomesnordic.com/topdanmark/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: ini_set() [function.ini-set]: Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in /var/www/ihomesnordic.com/topdanmark/wp-content/plugins/bookly-responsive-appointment-booking-tool/lib/Session.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/ihomesnordic.com/topdanmark/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /var/www/ihomesnordic.com/topdanmark/wp-content/plugins/bookly-responsive-appointment-booking-tool/lib/Session.php on line 26
Vilkår og betingelser - Topdanmark
Vilkår og betingelser2021-02-25T11:04:41+01:00

Vilkår og betingelser

Med dit køb af LeakBot via iHomes NORDIC accepterer du følgende vilkår og betingelser. Læs dem omhyggeligt. Vigtige vilkår er fremhævet med fed skrift.
Dette dokument indeholder oplysninger om os (iHomes NORDIC, Industriparken 16, 2750, Ballerup, Danmark CVR: 38065955) og om de juridiske vilkår og betingelser (vilkår), som gælder for vores salg af LeakBot samt VVS Service (produktet) via vores websted www.ihomesnordic.com/vare/leakbot-2/ (vores websted) til dig.
Disse vilkår gælder for enhver kontrakt mellem os vedrørende salget af et produkt til dig (kontrakt). Hvis du ikke accepterer disse vilkår, kan du ikke bestille et produkt på vores websted. Vi anbefaler, at du udskriver vilkårene eller gemmer dem på computeren til fremtidig reference. Vi opdaterer vilkårene løbende. Hver gang du bestiller et produkt hos os, er kontrakten mellem dig og os underlagt de til enhver tid gældende vilkår på bestillingstidspunktet.
Rækkefølgen er som følger:

– Kontrakten
– Produktet
– Fortrydelsesret
– Din ret til at opsige kontrakten
– Tilbagemeldinger
– Levering
– Priser på produkt og betaling
– Abonnement
– Opsigelse
– Producentgaranti
– Generelt
– Standardformular

 

Kontrakten

1. Når du har afgivet en bestilling, modtager du en e-mail fra os med en bekræftelse af, at vi har modtaget din ordre. Bemærk dog, at dette ikke er udtryk for, at vi har accepteret din ordre. Ordren er først accepteret, når du modtager en sms med en bekræftelse af, at produktet er blevet sendt (afsendelsesbekræftelse). Kontrakten mellem dig og os indgås først, når afsendelsesbekræftelsen er sendt.
Produktet
2. Produktet (Leakbot) registrerer utætheder i din ejendoms vandforsyningsrør. Produktet forebygger ikke utætheder. Produktet advarer dig, hvis det registrerer en utæthed, enten ved at sende dig en sms, appmeddelelse eller e-mail (en “advarsel“).
3. Skulle du få en advarsel som du ikke kan gøre rede for og tilkalder iHomes NORDIC’s VVS-assistance, er følgende inkluderet i din aftale:

– Gennemgang af boligens brugsvands-installationer i forbindelse med fejlfinding og lækagesøgning.
– Udbedring af utætheder og lækager, herunder både arbejdstid og materialer.
– VVS-assistance fra iHomes NORDIC op til 3 gange årligt.
– Arbejdstid og materialer af en værdi op til kr. 3.750,00 pr. gang.

4. iHomes NORDIC bruger standardmaterialer til at udbedre skader, og tilbyder derfor ikke særlige installationer. Formålet er, at boligen forlades lækagefri efter hvert besøg. Ønskes særlige installationer, skal dette ske af 3. parts VVS-installatør og for kundens egen regning.
5. iHomes NORDIC kan ikke holdes erstatningsansvarlig for skader som opstår ifm. 3. parts-involvering.
6. iHomes NORDIC kan ikke holdes erstatningsansvarlig for skader som opstår efter et fuldført arbejde, medmindre disse kan bevises, er opstået som resultat af et mangelfuldt arbejde. I disse tilfælde vil uvildig 3. part blive involveret til at vurdere sagen.
7. iHomes NORDIC er en autoriseret til at arbejde med VVS i Danmark af Sikkerhedsstyrelsen.

 

BEMÆRK:


Produktet registrerer ikke følgende:

– Utætheder andre steder end i vandforsyningsrøret.
– Utætheder i et lukket system, f.eks. i centralvarmesystemet eller spildevandssystemet.
– En ny utæthed i det primære vandforsyningssystem, hvis en eksisterende utæthed ikke er blevet udbedret.

8. Hvis vi er ude af stand til at levere et produkt til dig, f.eks. fordi produktet ikke er på lager eller ikke længere er tilgængeligt, eller fordi vi ikke kan imødekomme din ønskede leveringsdato, eller fordi der er fejl i prisen på vores websted, informerer vi dig herom, og din ordre vil ikke blive behandlet. Hvis du allerede har betalt for produktet, refunderer vi hurtigst muligt det fulde beløb inklusive eventuelle opkrævede forsendelsesomkostninger.
9. Billederne af produktet på vores websted er udelukkende illustrerende. Dit produkt kan se en smule anderledes ud end på disse billeder. Produktemballagen afviger muligvis fra de viste billeder på vores websted.
10. Mindre ændringer i produkterne.

Vi forbeholder os ret til at ændre produktet:

– For at tage højde for ændringer i relevante love og lovbestemte regler og/eller.
– For at implementere mindre tekniske justeringer og forbedringer.

11. Det kan være nødvendigt for os at suspendere leveringen af et produkt for at:

– Håndtere tekniske problemer eller foretage mindre tekniske ændringer.
– Opdatere produktet, så det afspejler ændringer i relevante love og lovbestemte regler.
– Foretage ændringer i produktet, som du har anmodet om, eller som vi har informeret dig om (se afsnit 7).

 

Din ret til at opsige kontrakten og modtage godtgørelse

Fortrydelsesret

12. Du har ret til at annullere en kontrakt indtil 14 dage efter den dag, hvor du modtager produktet (annulleringsperioden). Din ret til at annullere en kontrakt starter på den dag, hvor du modtager forsendelsesbekræftelsen. Hvis vi f.eks. sender dig en forsendelsesbekræftelse den 1. januar, og du modtager produktet den 10. januar, kan du til enhver tid annullere ordren fra den 1. januar til og med den 24. januar.
13. Det betyder, at hvis du ændrer mening i løbet af annulleringsperioden eller beslutter, at du ikke ønsker at modtage eller beholde et produkt, kan du underrette os om din beslutning om at annullere kontrakten og få pengene tilbage. Se afsnit 12 for at få flere oplysninger om annullering og tilbagebetaling.
14. Hvis du vil annullere en kontrakt, skal du blot fortælle os, at du har besluttet at annullere. Det gør du nemmest ved at udfylde annulleringsformularen nederst i disse vilkår eller ved at kontakte vores kundeservice på support@ihomesnordic.com. Vi sender dig en skriftlig bekræftelse.
15. Hvis et produkt er blevet leveret til dig i løbet af annulleringsperioden, før du beslutter at annullere kontrakten, skal du returnere produktet til os hurtigst muligt og senest 14 efter, du har informeret os om, at du ønsker at annullere kontrakten. Hvis du har brug for en returlabel, kan du kontakte os på support@ihomesnordic.com. Husk at bede om en kvittering, når du sender produktet tilbage til os, som dokumentation for tilbagesendelsen.

 

Din ret til at opsige kontrakten

16. Du kan til enhver tid opsige en kontrakt, hvis:

– Der er fejl i produktet, eller produktet ikke lever op til beskrivelsen.
– Vi har informeret dig om en fejl i prisen eller beskrivelsen af det produkt, du har bestilt, og du ikke ønsker at fortsætte.
– Der er risiko for, at leveringen af et produkt kan blive betydeligt forsinket pga. begivenheder uden for vores kontrol eller.
– Vi har indstillet leveringen af produktet af tekniske grunde eller informeret dig om, at vi vil indstille leveringen af produktet af tekniske grunde.

Du har en frist på 30 dage fra leveringsdagen til at afvise et produkt, som er fejlbehæftet eller ikke svarer til beskrivelsen. Du kan i løbet af perioden på 30 dage vælge at få produktet repareret eller udskiftet. Hvis produktet stadig er fejlbehæftet eller ikke svarer til beskrivelsen, når det er blevet repareret eller udskiftet, eller hvis det ikke er muligt at reparere eller udskifte produktet, eller hvis det ikke repareres eller udskiftes inden for en rimelig frist og uden stor ulejlighed for dig, har du ret til at afvise produktet.

 

Tilbagebetalinger

17. Hvis du annullerer kontrakten:

-Refunderer vi dig den pris, du har betalt for produktet. Bemærk dog, at vi har en lovbestemt ret til at reducere din tilbagebetaling til at afspejle en eventuel forringelse i produktets værdi, som skyldes, at du har håndteret produktet på en måde, som ikke ville være tilladt i en forretning. Hvis vi refunderer dig prisen, før vi har haft mulighed for at inspicere varerne og efterfølgende opdager, at du har håndteret dem uacceptabelt, er du forpligtet til at betale os et passende beløb.
– Refunderer vi eventuelle leveringsomkostninger, du har betalt. Den maksimale tilbagebetaling dækker i henhold til gældende lov et beløb svarende til leveringsomkostningerne for den billigste leveringsmetode, vi tilbyder. Hvis vi f.eks. tilbyder levering af et produkt inden for 3-5 dage til en bestemt pris, men du vælger at få produktet leveret inden for 24 timer mod betaling af en højere pris, refunderer vi udelukkende et beløb svarende til den billigste leveringsmulighed.

Tilbagebetaler vi alle de betalinger, vi har modtaget, som følger:

– Senest 14 dage efter vi er blevet informeret om din beslutning om at annullere kontrakten eller
– Hvis du allerede har modtaget produktet, 14 dage efter den dag, hvor vi modtager det returnerede produkt i en salgsbar tilstand (dvs. i den oprindelige emballage og uden tegn på, at der er blevet pillet ved produktet) og via den samme betalingsmetode, som blev anvendt til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. Du vil under ingen omstændigheder blive opkrævet noget gebyr som følge af tilbagebetalingen. Hvis du har betalt for produktet ved hjælp af værdibeviser, forbeholder vi os ret til at tilbagebetale dig med værdibeviser.
Husk at bede om en kvittering, når du sender produktet tilbage til os, som dokumentation for tilbagesendelsen.

18. Hvis du vælger at udøve din fortrydelsesret eller juridiske ret til at opsige kontrakten, skal du returnere produktet til os.

19. Hvis du har returneret produktet til os, fordi det er fejlbehæftet eller ikke svarer til beskrivelsen, refunderer vi den fulde pris for produktet, herunder eventuelle leveringsomkostninger og rimelige omkostninger, du måtte have afholdt for at returnere produktet til os. Medmindre produktet er fejlbehæftet eller ikke svarer til beskrivelsen, er du selv ansvarlig for at afholde omkostninger i forbindelse med returnering af produktet til os.

 

Levering

20. Som en del af onlinesalgsprocessen oplyser vi dig om en forventet leveringsdato. Vi leverer produktet hurtigst muligt og senest 30 dage efter, vi har accepteret din ordre. Levering af en ordre er fuldført, når vi leverer produktet på den adresse, du har oplyst til os, og ansvaret for produktet overgår til dig på dette tidspunkt.
21. Prisen på et produkt omfatter ikke leveringsomkostninger. Vi informerer dig om vores leveringspriser i forbindelse med betalingstrinnet, før du bekræfter din ordre.
22. Du ejer produktet, så snart vi har modtaget hele betalingen, herunder for alle relevante leveringsomkostninger. Ansvaret for produktet overgår til dig fra det tidspunkt, hvor vi leverer det til dig på den leveringsadresse, du har oplyst.
23. Hvis vi ikke leverer produktet til dig senest 30 dage efter forsendelsesbekræftelsen, har du ret til straks at annullere ordren, og vi refunderer et eventuelt beløb, du har betalt for det annullerede produkt og den tilhørende levering.

 

Priser på produkter og betaling

24. Produktpriser oplyses via vores websted på det tidspunkt, hvor du afgiver din ordre. Vores priser er inklusive moms. Vi gør vores bedste for at sikre, at prisen på produktet er korrekt på det tidspunkt, hvor de relevante oplysninger indtastes i systemet. Når du færdiggør dine køb igennem vores websted, modtager du en kvittering for dit køb via den mailadresse du oplyser i købsformularen.
Hvis vi opdager en fejl i prisen på et eller flere af de produkter, du har bestilt, gælder følgende:

– Hvis den korrekte pris på produktet er lavere end den pris, der er oplyst på vores websted, opkræver vi den laveste af de to priser, når vi sender produktet til dig. Hvis det er åbenlyst, at der er tale om en fejlagtig pris, og det med rimelighed kan forventes, at du burde have opfattet prisen som forkert, er vi ikke forpligtet til levere produktet til dig til den forkerte (lavere) pris, og
– hvis den korrekte pris på produktet er højere end den pris, der er oplyst på vores websted, kontakter vi dig hurtigst muligt for at informere dig om fejlen, og vi giver dig mulighed for at vælge, om du vil købe produktet til den korrekte pris eller annullere ordren. Vi behandler ikke din ordre, før du har fortalt os, hvilken af mulighederne du vælger. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har angivet under bestillingsprocessen, behandler vi ordren som annulleret og giver dig skriftlig besked herom.

25. Hvis momsafgiften ændrer sig mellem bestillingsdatoen for produktet og leveringsdatoen, tilpasser vi det momsbeløb, du skal betale (medmindre du allerede har betalt hele prisen for produktet, før den nye momsafgift træder i kraft).
26. Du kan udelukkende betale for produktet med et betalings- eller kreditkort. Du skal betale for produktet, inden vi sender det. Vi hæver først beløbet på dit betalings- eller kreditkort, når vi sender produktet til dig.
27. Selvom vi giver dig lov til at betale for et eller flere produkter og alle relevante leveringsomkostninger i rater, opkræves betalingen for produktet eller produkterne på forhånd og for hele prisen på det eller de bestilte produkter.
28. Hvis der indgås en aftale om ratebetaling, og du misligholder betalingen af en rate, ophører din ret til at betale i rater, og du er forpligtet til øjeblikkeligt at betale hele det resterende udstående beløb for produktet eller produkterne. Vi har ret til at tage retslige skridt til at inddrive eventuelle skyldige beløb inklusive renter og omkostninger til at inddrive beløbet.
29. Se producentgarantien, som medfølger sammen med produktet, for at få oplysninger om relevante vilkår og betingelser. En producentgaranti er et supplement til dine juridiske rettigheder i forhold til produkter, som er fejlbehæftede eller ikke svarer til beskrivelsen.
30. Vi tager imod Dankort, Verified by Visa, Visa Electron, VPAY, Mastercard, Mastercard Securecode. 

 

Abonnement

31. Betalinger på www.ihomesnordic.com sker ved brug af kreditkort.
32. Kunden er selv ansvarlig for, at de oplyste kontooplysninger er valide. Hvis de angivne kontooplysninger ikke længere er valide som følge af, at betalingskortet er udløbet eller spærret, vil Kunden blive informeret om den manglende betaling, hvorefter Kunden vil kunne tilmelde sig betaling via en anden konto.
33. Vi modtager betaling med de fleste former for kreditkort, og betaling vil først blive trukket når produktet er leveret.
34. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse kundens kortnummer eller andre informationer under transaktionen.
35. Hvis iHomes Nordic ApS er nødsaget til at fremsende indbetalingskort, betales et gebyr efter gældende takster. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.
36. Det kort, som blev anvendt ved købet, debiteres, når produktet sendes til kortholderen.

 

Opsigelse

37. Kunden kan til enhver tid opsige sin aftale, dog først uden beregning efter 6 måneders løbetid. Skulle aftalen opsiges inden udløb af bindingsperioden (6 måneder), vil de resterende måneders abonnement blive opkrævet. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra kundens betalingskort før kunden igen aktivt laver en bestilling.
38. Opsigelsesperiode er 30 dage ved udgangen af en måned.
39. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.
Producentgaranti

 

Generelt

40. Vi påtager os intet ansvar, herunder erstatningsansvar, for manglende eller forsinket udførelse af vores forpligtelser (f.eks. vores leveringsforpligtelse) i henhold til en kontrakt, hvis den manglende eller forsinkede udførelse skyldes en begivenhed uden for vores kontrol, dvs. en handling eller begivenhed uden for vores rimelige kontrol (herunder uden begrænsning strejke, lockout eller andre faglige aktioner fra tredjeparts side, optøjer, oprør, invasion, terrorangreb eller terrortrusler, krig (deklareret og ikke deklareret) eller trusler om krig eller krigsforberedelser, brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, jordfald, epidemier eller naturkatastrofer, afbrydelse af offentlige og private telekommunikationsnetværk eller manglende adgang til at benytte offentlig eller privat transport). Hvis vi oplever en begivenhed uden for vores kontrol, som påvirker udførelsen af vores forpligtelser i henhold til disse vilkår, kontakter vi dig hurtigst muligt for at underrette dig herom, og vi gør vores bedste for at levere produktet hurtigst muligt. Du har ret til at annullere kontrakten, hvis vi oplever en begivenhed uden for vores kontrol, og du ikke længere ønsker, at vi skal levere produktet til dig.
41. Hvis vi misligholder disse vilkår, er vi forpligtede til at godtgøre dig for skade og tab, du måtte lide som et forudseligt resultat af vores misligholdelse af disse vilkår eller vores forsømmelse. Vi leverer udelukkende produktet til privat brug i private hjem. Du accepterer, at du ikke vil bruge produktet til kommercielle eller forretningsrelaterede formål eller til videresalg, og at vi ikke er erstatningsansvarlige i forhold til dig for manglende indtjening, manglende omsætning, driftsafbrydelse eller mistede forretningsmuligheder.

42. Vi er ikke ansvarlige for følgende:

– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide, hvis du bruger produktet på andre måder end i henhold til producentens retningslinjer
– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide som følge af et problem, der skyldes afbrydelse af den relevante netværksforbindelse
– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide, fordi du ikke har modtaget, hørt eller reageret på en advarsel
– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide som følge af forkert installation
– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide som følge af utætheder, der ikke er inden for produktets omfang (som beskrevet i afsnit 2)
– eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide som følge af manglende overholdelse af de anvisninger, du modtog i
– forbindelse med registreringen af produktet
– stigende vandudgifter
– et eventuelt tab eller skade, du måtte lide som følge af, at du eller en anden har ændret de tildelte radiofrekvenser for systemstyringen
– udskiftning af batterierne i dit produkt

Eventuelle omkostninger, tab eller skade, du måtte lide som følge af:

– at produktet ikke leverer en advarsel, fordi det ikke længere er monteret på hovedvandrøret
– at produktet er blevet slukket eller slået fra eller
– at batterierne i produktet er flade.

43. Du accepterer, at adgangen til netværket kan blive afbrudt, når dette er påkrævet, f.eks. i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde på netværket for at eliminere uforudsigelige svagheder.
44. Alle former for immateriel ejendom og immaterielle rettigheder relateret til produktet tilhører os.
45. Du accepterer ikke at:
1. dekompilere, adskille, foretage reverse engineering eller på anden vis forsøge at få adgang til den kildekode, som alle softwarekomponenter i produktet udarbejdes eller fortolkes ud fra, og du accepterer, at du ikke har rettigheder til at få adgang til eller bruge en sådan kode eller
2. skabe afledte produkter fra produktet eller kildekoden ud over handlinger, der er udtrykkeligt tilladt som resultat af bindende eller ufravigelige bestemmelser i gældende lovgivning.
46. Hvis du misligholder disse vilkår og betingelser, forbeholder vi os ret til at afbryde produktets forbindelse til det relevante netværk, så produktets funktionalitet begrænses.
47. Vi indsamler også løbende oplysninger om dit vandforbrug og aflæsninger fra dit produkt for at kunne sende dig advarsler. Vi bruger ikke disse data til andre formål.
48. Vi forbeholder os ret til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse vilkår til en anden organisation. Vi underretter dig i givet fald altid skriftligt om dette, men det påvirker ikke dine rettigheder eller vores forpligtelser i henhold til denne aftale.
49. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget, du er utilfreds med, kan du kontakte os på support@ihomesnordic.com.
50. Enhver tvist mellem Leverandøren og Kunden er underlagt dansk lov.

 

Standardformular til annullering af tjenesten

Dato:………………………………………
Til: iHomes NORDIC, Industriparken 16, 2750, Ballerup e-mail: support@ihomesnordic.com
Jeg ønsker hermed at annullere min kontrakt og ønsker ikke længere produktet.
Kundens/kundernes navn:
……………………………………………………………………………………
Kundens/kundernes adresse:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Kundens underskrift (kun hvis denne formular indsendes i papirformat):
…………………………………………………………………………………
Kundeservice
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
iHomes NORDIC ApS
CVR: 38065955, Industriparken 16, 2750, Ballerup Danmark Tlf: 42 544 644
e-mail: support@ihomesnordic.com

 • Når du som medlem af LB Forsikring bestiller en gratis Leakbot, accepterer du samtidig, at iHomes Nordic, der forhandler LeakBot i Danmark, må sende oplysninger fra din LeakBot til LB Forsikring.

  LB Forsikring er dataansvarlig for de data, LeakBot sender til os, og vi vil udelukkende bruge oplysningerne til analyser, så vi kan blive klogere og dermed bedre til at forebygge vandskader. Vi modtager og gemmer ikke rådata, men kun oplysninger om alarmhændelser. Du kan læse mere om LB Forsikrings privatlivspolitik for LeakBot her (link til siden med hele teksten). Vær opmærksom på, at din brug af LeakBot ikke ændrer på dine forsikringsforhold hos LB Forsikring. Det betyder, at skader, der ikke er dækket at din forsikring på nuværende tidspunkt, heller ikke vil være dækket ved installation af Leakbot.

  Når du klikker ”jeg accepterer” sender siden dig videre til iHomes Nordics’ hjemmeside, hvor du kan bestille LeakBot. Her kan du også læse, hvordan iHomes Nordic indsamler og behandler persondata.

 • Når du bestiller en LeakBot med Topdanmark-rabat, accepterer du som en del af aftalen, at iHomes Nordic, eneforhandler af LeakBot i Danmark, må sende oplysninger fra LeakBot til Topdanmark.

  Topdanmark er dataansvarlig for de data, LeakBot sender til os. I Topdanmark bruger vi kun oplysningerne til at vurdere, om LeakBot kan være med til at forebygge skader. Vi gemmer ikke rå-data fra LeakBot-sensoren, men kun resultatet af vurderingen samt data om eventuelle alarmhændelser. Du kan læse mere om, hvilke data vi modtager, og hvordan vi behandler persondata i Topdanmark, i vores persondatapolitik. Vær opmærksom på, at dit abonnement på LeakBot ikke ændrer på din forsikringsaftale med Topdanmark. Dvs. de skader, der ikke er dækket af din forsikring, vil heller ikke være dækket, selvom du installerer LeakBot.

  Når du klikker på ”Bestil nu” herunder accepterer du flg. vilkår og betingelser:
  • iHomes Nordic må sende data til Topdanmark
  • iHomes Nordic og Topdanmark udveksler kontaktoplysninger til registreringsbrug
  • Max én gratis LeakBot pr. kunde
  • Du har en kompatibel smartphone eller tablet tilgængelig for installation af LeakBot (iOS 13.4.1 eller Android 8.0 eller nyere)
  • LeakBot skal sendes retur, hvis den ikke installeres inden for 28 dage efter modtagelse (gratis forsendelse)
  • LeakBot-vandalarmen installeres i den private bolig, der er forsikret hos Topdanmark
  • Ved opsigelse af Topdanmark-forsikringer, skal LeakBot-vandalarmen sendes retur til leverandøren (gratis forsendelse)”

 • Når du bestiller en LeakBot med Topdanmark-rabat, accepterer du som en del af aftalen, at iHomes Nordic, eneforhandler af LeakBot i Danmark, må sende oplysninger fra LeakBot til Topdanmark.

  Topdanmark er dataansvarlig for de data, LeakBot sender til os. I Topdanmark bruger vi kun oplysningerne til at vurdere, om LeakBot kan være med til at forebygge skader. Vi gemmer ikke rå-data fra LeakBot-sensoren, men kun resultatet af vurderingen samt data om eventuelle alarmhændelser. Du kan læse mere om, hvilke data vi modtager, og hvordan vi behandler persondata i Topdanmark, i vores persondatapolitik. Vær opmærksom på, at dit abonnement på LeakBot ikke ændrer på din forsikringsaftale med Topdanmark. Dvs. de skader, der ikke er dækket af din forsikring, vil heller ikke være dækket, selvom du installerer LeakBot.

  Når du klikker på ”Jeg accepterer” herunder, bliver du viderestillet til iHomes Nordics bestillingsside. Her kan du også læse mere om, hvilke oplysninger iHomes Nordic indsamler, og hvordan de behandler persondata. Klik herunder for at acceptere, at iHomes Nordic må sende data til Topdanmark.

  Jeg accepterer